Wilma

Wilma

Wilma on kotiväen ja koulun yhteydenpidon näppärin apuväline. Wilmasta löytyvät lukujärjestykset, poissaolot, kurssisuoritukset ja tiedotteet. Wilman kautta saa parhaiten yhteyden myös opettajiin.

    kirjaudu Wilmaan

Oriveden lukion Wilmaan kirjaudutaan osoitteessa https://orivesi.inschool.fi/.

Oriveden yhteiskoulusta siirtyvät opiskelijat ja heidän huoltajansa käyttävät lukiossa edelleen samoja Wilma-tunnuksia. Muista yläkouluista tulevat opiskelijat ja heidän huoltajansa saavat tunnukset lukion koulusihteeriltä opintoja edeltävän kesän aikana.

Wilma-ohje huoltajille (wilma.fi)
Wilma-tunnukset, huoltajan ohje (inschool.fi)

Huoltajien Wilma

Huoltajat voivat seurata Wilman kautta opiskelijan opintoja siihen päivään saakka, jolloin opiskelija täyttää 18 vuotta. Tämän jälkeen Wilma automaattisesti poistaa huoltajan oikeuden opiskelijan opintojen seurantaan.

Huoltajan on mahdollista seurata opiskelijan opintoja myös tämän jälkeen, mikäli täysi-ikäinen opiskelija antaa tähän luvan. Täysi-ikäisen opiskelijan tulee ilmoittaa koulusihteerille, että hänen huoltajilleen voi antaa oikeudet opintojen seuraamiseen. Luvan voi antaa aikaisintaan 18-vuotissyntymäpäivänä, ja se on voimassa opiskelijan opintojen loppuun saakka tai kunnes opiskelija sen peruuttaa.