Teemaa pukkaa – teemaa pukkaa

Oriveden lukion omiin juttuihin kuuluu aina arviointiviikon päätteeksi oleva teemailtapäivä. Sen tarkoituksena on koota kaikki yhteen ja lisätä koulumme yhteisöllisyyttä. Teemailtapäivä on pakollinen kaikille opiskelijoille ykkösistä abeihin.

OPH:n valtakunnallisilla lukiopäivillä elokuussa 2022 yhteisöllisyys oli esillä monessakin kohtaa. Todettiin, että yhteisöllisyydellä saamme paljon hyvää aikaan opiskelijan  viihtyvyydessä ja jaksamisessa. Luokattomassa lukiossa yhteisöllisyys on uuden haasteen edessä, kun ei enää ole sitä tuttua kotiluokkaa, jonka kanssa opiskellaan tunti toisensa jälkeen.

Lukuvuoden 2022–2023 ensimmäisen jakson teemailtapäivänä Lukiolaisten liitto esittäytyi koulumme ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille.

Kakkoset ja abit pelasivat pesäpallo-ottelun, joka viime keväänä peruuntui huonon sään takia. Keli ei nytkään ihan paras mahdollinen ollut, mutta ottelun henki oli mitä mahtavin! Sekä kakkoset että abit pelasivat tosissaan ja kannustajia oli kummallekin osapuolelle.

Liikunnan ja terveystiedon lehtori Harri Raitala hoiti tuomaroinnin reilun hengen mukaisesti.

Tiukassa kisassa pesäpallo-ottelun voittajiksi kirivät Oriveden lukion toisen vuosikurssin opiskelijat.

Voittaneessa joukkueessa pelasivat vasemmalta lukien Tommi Karttimi, Kalle Kolosalmi, Eero Keskinen, Erno Koskinen, Eero Uusitalo, Esko Höysniemi, Roosa Korhonen, Otto Palsinajärvi, Liisa Lumijärvi, Sara Jauhiainen, Liisa Soimasuo ja Anni Kinnunen. Kuva Janne Mäkinen.