Kotiväenilta 12.10.

Kaikkien vuosikurssien yhteinen kotiväenilta järjestetään tiistaina 12.10.2021 kello 18 Oriveden lukiolla. Tilaisuus alkaa kahvituksella kello 17.30 kouluravintola Linjakkaassa.

Illan yhteisessä osiossa käydään läpi ajankohtaisia asioita lukio-opinnoista. Vuosikurssikohtaisissa osioissa opinto-ohjaaja kertoo toisen vuosikurssin kotiväelle ylioppilaskirjoituksista ja kolmannen vuosikurssin kotiväelle jatko-opinnoista. Rehtori valottaa ensimmäisen vuosikurssin kotiväelle uuden LOPSin ja laajennetun oppivelvollisuuden vaikutuksia lukio-opintoihin. Lisäksi ryhmien huoltajat kokoontuvat ryhmänohjaajien kanssa pienemmissä ryhmissä.

Ilmoittaudu kotiväeniltaan viimeistään maanantaina 11.10. kello 10 tällä lomakkeella:
https://forms.gle/9NV38NLGtfRxWHja7

Kotiväenillan toteutuksessa otetaan huomioon koronavirustilanne.