Yhdistä urheiluharrastus ja lukio-opinnot!

Oriveden lukiossa käynnistyi syksyllä 2017 urheilulinjan pilottihanke. Pilottivuonna urheilulinjan lajivalmennusta toteutetaan jalkapallossa ja jääkiekossa. Pilottihanke mahdollistaa entistä laajemman lajivalikoiman jo käynnissä olevan lentopallo-lajivalmennuksen lisäksi.

Urheilulinja tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää oma urheiluharrastus ja lukio-opinnot. Säännölliset aamuharjoitukset, jotka ovat lukujärjestyksessä koulupäivän aikana, takaavat tehokkaan kehityspolun urheilijana. Muutto Orivedelle takaa hyvät edellytykset yhdistää lukio-opiskelu ja urheiluharrastus. Urheilulinjan opiskelijoilla on mahdollisuus vuokrata asunto edullisesti koulun ja liikuntapaikkojen lähettyviltä.

Lukion aikana valmennusta voi suorittaa yhteensä noin 14 kurssia. Valmennus pitää sisällään viikoittain kaksi lajivalmennuskertaa sekä yhden yhteisen, kaikille urheilijoille suunnatun fysiikkavalmennuksen. Lajivalmennuksesta vastaavat paikallisten urheiluseurojen koulutetut valmentajat. Jalkapallon lajivalmennuksesta vastaa Oriveden Tuisku ja jääkiekkovalmennuksesta Oriveden Fortuna.

Syksyllä 2018 urheilulinja aloitti varsinaisen toimintansa osana urheilevan lukiolaisen lukujärjestystä. Mikäli sinulla on vankka urheilutausta ja oma valmentaja, ota yhteyttä! Urheilulinjalla voit päästä pitkälle niin lajissasi kuin opinnoissasikin.

Jalkapallo

Jalkapallon lajivalmennus
Jenni Decandia
puh. 040 553 5892
jenni.decandia(at)orivesi.fi

Jääkiekko

Jääkiekon lajivalmennus

Lentopallo

Lentopallolukio

Hakulomake

Täytä hakulomake 2021 hakemuksen liitteeksi.

Kysy lisää tai ilmoittaudu heti:

Oriveden lukion rehtori
Jari Hildén
puh. 040 133 9253
jari.hilden(at)orivesi.fi