Urheilulinja

Valitse urheilulinja

Yhdistä urheiluharrastus ja lukio-opinnot!

Urheilulinja tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää oma urheiluharrastus ja lukio-opinnot. Säännölliset aamuharjoitukset, jotka ovat lukujärjestyksessä koulupäivän aikana, takaavat tehokkaan kehityspolun urheilijana. Muutto Orivedelle takaa hyvät edellytykset yhdistää lukio-opiskelu ja urheiluharrastus. Urheilulinjan opiskelijoilla on mahdollisuus vuokrata asunto edullisesti koulun ja liikuntapaikkojen lähettyviltä.

Lukion aikana valmennusta voi suorittaa yhteensä noin 14 kurssia. Valmennus pitää sisällään viikoittain kaksi lajivalmennuskertaa sekä yhden yhteisen, kaikille urheilijoille suunnatun fysiikkavalmennuksen. Lajivalmennuksesta vastaavat paikallisten urheiluseurojen koulutetut valmentajat. Jalkapallon lajivalmennuksesta vastaa Oriveden Tuisku ja jääkiekkovalmennuksesta Oriveden Fortuna.

Urheilulinjan pilottihanke käynnistyi Oriveden lukiossa syksyllä 2017 urheilulinjan pilottihanke, ja urheilulinja vakiintui osaksi urheilevan lukiolaisen lukujärjestystä syksyllä 2018. Pilottivuodesta alkaen urheilulinjan lajivalmennusta on toteutettu jalkapallossa ja jääkiekossa. Pilottihanke mahdollisti entistä laajemman lajivalikoiman jo aiemmin käynnistyneen lentopallon lajivalmennuksen lisäksi.

Mikäli sinulla on vankka urheilutausta ja oma valmentaja, ota yhteyttä! Urheilulinjalla voit päästä pitkälle niin lajissasi kuin opinnoissasikin.

Jalkapallo

Jalkapallon lajivalmennus

Jääkiekko

Jääkiekon lajivalmennus

Lentopallo

Lentopallolinja

Hakeminen

Hae urheilulinjalle yhteishaussa.

Kysy lisää tai ilmoittaudu heti:

urheilulinjan koordinaattori, liikunnanopettaja
Harri Raitala
puh. 040 504 7090
harri.raitala(at)orivesi.fi