Hakijalle

Hae opiskelijaksi Oriveden lukioon!

Oriveden lukio on laadukas yleislukio Pirkanmaalla. Lukiomme on sopivan pieni, jotta oppilaat ja opettajat tuntevat toisensa hyvin, mutta riittävän iso, jotta voimme tarjota monipuolisen ja lavean kurssitarjonnan niin kieliä, luonnontieteitä kuin luovia aineita. Lukiossamme on kolme painotuslinjaa, kirjoittajalukio, lentopallolinja ja urheilulinja.

Oriveden lukiossa saat yksilöllistä ohjausta ja tukea opettajilta. Voit myös rakentaa itsellesi yksilöllisen opintopolun opinto-ohjaajan tuella, jos esimerkiksi harrastuksesi sitä edellyttävät.

Lukeminen, luovuus ja liikunta

Lukiomme näkyviä teemoja ovat lukeminen, luovuus ja liikkuminen.

Lukeminen on yhteinen teema kaikissa oppiaineissa. Lukemiseen rohkaistaan erilaisten teemojen, tempausten ja tapahtumien avulla.

Luovalle lukiolaiselle Oriveden lukio tarjoaa laadukasta opetusta kuvataiteessa, musiikissa, kirjoittamisessa ja ilmaisutaidossa.

Lukiomme kannustaa opiskelijoitaan liikkumiseen opiskelijalle itselleen mielekkäällä tavalla. Lukiomme liikkuvimmat opiskelijat edustavat maailmalla lukiomme lentopallo- ja urheilulinjaa.

Näin haet

Täytä Opintopolun yhteishakulomake

Yhteishakuaikana täytä lomake Opintopolussa. Valitse Oriveden lukio ja haluamasi linja(t). Muistathan, että hakujärjestys on sitova!

Lähetä liitteet

Mikäli haet lukion painotuslinjoille, toimita pyydetyt liitteet yhteishakuaikana.
Lentopallolinja: hakuohjeet
Kirjoittajalukio: hakemuksen liitteet

Tee alustavat opintovalinnat

Tee alustavat valinnat ensimmäisen vuoden opintoihisi.