Pikaopas lukuvuoteen 2021–2022

Lukuvuosi alkaa tiistaina 10.8.

Ensimmäinen vuosikurssi: ensimmäisen koulupäivän ohjelma

Tarvitset mukaan laukun tai repun, johon mahtuu tietokone virtalähteineen.

• kello 8
    Oriveden yhteiskoulussa opiskelleet luokkaan B110 (tietokoneiden käyttöönotto)
  • kello 10
    Kaikki opiskelijat: Oriveden kirkossa koulukirkko, lukiolla (B106) vastaavaa ohjelmaa
  • kello 11
    Kaikille yhteinen lukuvuoden aloitustilaisuus yhteiskoulun salissa. Päivä jatkuu ryhmänohjaajien ja tutoreiden johdolla noin kello 14:ään (ruokailu kello 12.15).
  • kello 14
    tai kun ohjelma ryhmänohjaajien ja tutoreiden kanssa on loppunut:
    Muista yläkouluista tulevat opiskelijat sekä muualta siirtyvät ylempien vuosikurssien opiskelijat luokkaan B110 (tietokoneiden käyttöönotto)

Ylemmät vuosikurssit

Koulukirkko kello 10, paikkana Oriveden kirkko.
Jos et osallistu kirkkoon, tule lukiolle kello 10.

Kaikille yhteinen lukuvuoden aloitus kirkon jälkeen yhteiskoulun salissa. Päivä jatkuu ryhmänohjaajien johdolla ja päättyy ruokailuun.

Erityisesti lukion aloittajille

• lukujärjestykset löytyvät Wilmasta
  • Wilma-tunnukset
    • Oriveden yhteiskoulusta siirtyvät opiskelijat kirjautuvat lukion Wilmaan vanhoilla tunnuksillaan
    • muualta tulevat opiskelijat saavat uudet Wilma-tunnukset sähköpostitse ennen koulun alkua

Kaikille opiskelijoille

Huom.! Osa sisällöistä päivittyy vasta elokuun alussa.