Tervetuloa, ylioppilaiden juhlaan kutsutut vieraat!

Oriveden lukion juhla kevään ylioppilaille järjestetään lauantaina 29.8. kello 11 Oriveden liikuntahallissa. Ylioppilaiden juhla on suljettu tilaisuus, johon ylioppilaat ovat ennakkoon kutsuneet vieraansa.

Liikuntahallin salin ovet avautuvat kello 10.30. Liikuntahallille jonotetaan ulkona turvavälein. Mikäli mahdollista, takit on hyvä jättää autoon tai tarvittaessa tuoda mukaan katsomoon. Vältämme ruuhkaa aulatiloissa, jotta juhlaan saapuminen ja poistuminen olisivat yhtä turvallisia kuin itse juhla. Muistattehan myös käsien desinfioinnin.

Koronavirustilanteen vuoksi kaikkien juhlaan osallistuvien tulee olla terveitä ja oireettomia. Katsomossa noudatetaan turvavälejä ja muita varotoimia THL:n suosituksen (13.8.) mukaan. Seurueet voivat istua vierekkäin, mutta seurueiden ympärille tulee jättää tyhjiä istuimia.

Tervetuloa juhlimaan kevään ylioppilaita – kaikille turvallisesti. Kiitos yhteistyöstä!